Visie

Studax staat voor gemak en zorgeloosheid. We willen studenten zorgeloos laten genieten van hun studententijd. Anderzijds willen wij ook dat de investeerders probleemloos van hun investering kunnen genieten. Daarom bieden wij de studenten een nette woonst tegen een marktconforme huurprijs en helpen we investeerders die naar de correcte huurders en een goed rendement zoeken.

Wat zijn de ingrediënten van zo'n rendement? Volgens Studax behaal je dat op de lange termijn alleen als beide partijen bij de investering gebaat zijn. De investeerders willen degelijke huurders die hun huur vooral op tijd betalen en die tevreden zijn met hun woonst. De studenten wensen op hun beurt een degelijke woonst, de juiste voorzieningen en een goede service. Het is pas wanneer beide partijen tevreden zijn, dat de investering echt rendeert.

Studax biedt een totaalpakket aan, gebaseerd op ervaring en een goed uitgebouwd netwerk, waarmee wij zowel de studenten als de investeerders ondersteunen en begeleiden om hen zorgeloos tevreden te stellen.
Kotbaas - Visie